Externe

O fetiță a fost împușcată mortal în timpul unui grătar de familie. Un vecin înarmat a deschis focul (Foto)

O fetiță britanică a fost împușcată mortal în timpul unui grătar de familie în Franța, în urma unei presupuse dispute cu un vecin pentru un teren.

Solenne Thornon, în vârstă de 11 ani, a murit după ce un vecin înarmat a deschis focul în grădina casei lor din Bretania, sâmbătă seara.

Tatăl fetiței, Adrien, în vârstă de 52 de ani, s-a luptat pentru viața sa după ce a fost “lovit în cap” în timpul atacului oribil din cătunul Saint-Herbot.

Mama ei, Rachel, în vârstă de 49 de ani, a fost, de asemenea, rănită în timpul împușcăturilor – care se pare că s-au desfășurat în timp ce Solenne se juca în leagăne cu sora ei de opt ani, Celeste, care a reușit să scape.

Suspectul, despre care se spune că ar fi un cetățean olandez retras în vârstă de 71 de ani, și soția sa, au fost arestați la fața locului după ce s-au baricadat în casa lor.

Se presupune că între vecini ar fi existat o ceartă în ultimii trei ani din cauza unui teren de lângă cele două case.

Sursa a declarat că bărbatul înarmat era “drogat” când a îndreptat o pușcă de vânătoare de calibrul 22 spre fetele din Thornon în timp ce acestea se jucau în grădină.

În timp ce suspectul trăgea o salvă de focuri de armă, sora lui Solenne, Celeste, ar fi strigat “sora mea este moartă” în timp ce alerga disperată după ajutor.

Yannick Valory, un locuitor din zonă, a declarat pentru Le Télégramme de Brest: “Am auzit bubuiturile și am crezut că sunt copii care se joacă cu petarde.

“Apoi, copilul a fugit în casa unui vecin spunând “sora mea este moartă, sora mea este moartă”.”

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *