Actualitate

O fetiță a fost OPĂRITĂ cu ciorbă la grădiniță. Educatoarea a scăpat farfuria peste copil

Tatăl fetei, care iniţial a acceptat să vorbească cu reporterul IPN, a rugat ulterior să nu mai fie citat, invocând că este un accident care putea să se
producă şi acasă şi că nu ar vrea ca cineva să fie pedepsit. Bărbatul a povestit că a trebuit personal să-şi ducă copilul la spital, pentru că angajaţii grădiniţei nu au chemat ambulanţa.

Valeriu Nichiforciuc, şeful Secţiei traumatologie a Spitalului Raional Floreşti, a comunicat că, pe 7 iulie, copilul a fost internat în Secţia reanimare, iar la scurt timp a fost transferat în Secţia traumatologie. Medicii au diagnosticat arsuri de gradul I pe 4-5% din suprafaţa corpului, preponderent pe partea dreaptă a cutiei toracice. Valeriu Nichiforciuc a spus că fetiţa a suportat mai mult cu un şoc psihologic, arsurile nefiind atât de grave.

Reprezentanţii conducerii grădiniţei au declarat că educatoarea a scăpat farfuria cu supă după ce accidental a fost lovită de către copil peste mâini. Administraţia grădiniţei a recunoscut că a greşit atunci când nu a chemat imediat ambulanţa, iar supa care s-a turnat în farfurii s-a dovedit a fi prea fierbinte.

sursa: ipn.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *