Externe

O fetiță de un an a murit după ce mama sa a călcat-o cu mașina din greșeală

O fetiță de 13 luni a murit după ce mama sa a călcat-o cu mașina. Femeia a pus-o pe fiica ei în scaunul pentru copii și a lăsat-o pe aleea din fața casei, iar apoi a trecut cu roata autoturismului peste ea, din greșeală.

Tragedia s-a petrecut joi după-amiază, într-un orășel din statul american Arizona. Potrivit polițiștilor, Jafria Thornburg a scos-o pe copilă din mașină cu tot cu scaunul special în care se afla, ca să poată să manevreze vehiculul într-un spațiu strâmt.

A crezut că a pus-o pe micuța Cyra în siguranță, însă a atins scaunul cu roata mașinii și l-a răsturnat în fața mașinii, iar apoi a trecut peste el. Fetița a suferit răni grave și a fost dusă în stare critică la spital. Din păcate, medicii nu au reușit să o salveze, relatează Daily Mail.

Familia a creat o pagină pe GoFundMe pentru a strânge bani de înmormântare. Rudele au scris că Cyra s-a născut pe 16 mai 2022 și a murit pe 6 iulie, după un “tragic accident auto”.

„Nu există nicio persoană care să nu fi zâmbit larg după ce a petrecut doar o clipă cu ea. Nu conta cum te simțeai, ea îți făcea ziua mai bună”, au mai scris rudele.

Polițiști au deschis o anchetă și urmează să stabilească cu exactitate cum s-a produs tragedia.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *