Ultima oră

O jurnalistă de la Russia Today și-a dat demisia din cauza modului în care a fost prezentată tragedia aviatică din Ucraina. „În fiecare zi mințim”

La începutul lui martie, Liz Wahl, prezentatoarea Russia Today din America, și-a anunțat în direct demisia, în semn de protest față de campania de susținere a politicii lui Vladimir Putin pe care o practică postul la care lucra.

Doar 4 luni mai târziu, într-un alt moment de criză, Sara Firth, corespondentă la Londra pentru RT, și-a anunțat demisia. Nu în direct, ci pe Twitter.

"Când a apărut știrea, am fugit în redacție și am văzut cum abordăm subiectul. Mi-am dat seama că trebuie să plec. Pur și simplu erau ignorate faptele. Flirtam cu limita minciunilor. În fiecare zi mințim și găsim metode noi și sexy prin care să facem asta", a povestit Sara pentru BuzzFeed.

Sara expliăcă cum în redacția Russia Today, orice s-ar întâmpla, UCRAINA este de vină și nu Rusia. Ea și-a lăudat colegii, dar a mai comentat că, în general, sunt tolerați și promovați cei care nu comentează niciodată împotriva deciziilor luate de Kremlin.

Russia Today a refuzat să facă vreun comentariu pe acest subiect, mai scriu cei de la Buzzfeed.

Sursa: incont.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *