Externe

O mamă a intrat cu maşina în copac, pentru a-şi omorî copiii. După accident i-a atacat cu cuţitul

Doi copii aflaţi în maşină cu mama lor au trit momente de groază după ce femeia a vrut să-i ucidă într-un accident, apoi i-a atacat cu cuţitul. O mamă în vârstă de 48 de ani, din Germania, a provocat sâmbătă după-amiază un grav accident în Bavaria, cu intenţia de a le face rău copiilor săi, în vârstă de 11 şi 13 ani.

După ce şi-a atacat fiii, femeia a încercat să se sinucidă

Femeia s-a izbit cu viteză cu maşina de un copac, iar când a văzut că rănile copiilor în urma accidentului nu sunt atât de grave pe cât spera, i-a atacat pe cei doi cu un cuţit. Ea este cercetată acum pentru tentativă de omor.

După accident, unul dintre băieţi a rămas încarcerat, iar celălalt a fost rănit la gât de mama sa, cu cuțitul. Producerea unei tragedii a fost prevenită de un cuplu care trecea prin zonă şi a intervenit imediat.

Un bărbat și iubita acestuia, de profesie paramedic, au împiedicat-o pe mamă să-și rănească și mai mult copilul şi au chemat poliţia. Între timp, mama agresivă a încercat să se rănească singură.

La faţa locului au sosit 30 de polițiști, sprijiniți de pompieri și paramedici, iar mama și copiii grav răniți au fost transportați la spital. Potrivit informațiilor publicate de Bild, starea lor este acum stabilă.

Contextul acestui act îngrozitor este încă neclar, dar se bănuiește că femeia a intrat cu mașina în copac cu intenția de a se sinucide. Ancheta poliției va lămuri acum dacă au existat conflicte familiale sau ce anume a determinat-o pe mamă să recurgă la acest gest.

Sursa Fanatik

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *