Actualitate

O mamă și-a ucis cele 3 fetițe. Motivul șocant invocat de femeie

Poliția din Hong Kong a arestat luni o femeie acuzată că și-a ucis cele trei fiice minore, într-un caz care i-a șocat pe mulți locuitori ai orașului, unde crimele violente sunt rare.

Cele trei fetițe, în vârstă de 2, 4 și 5 ani, nu reacționau când ofițerii au ajuns la apartamentul lor după ce au primit un apel de la femeie, care le-a spus poliției că au fost ucise de soțul ei, a declarat poliția. Superintendentul de poliție Alan Chung a declarat că femeia și soțul ei erau despărțiți de aproximativ un an și că ei cred că femeia este vinovată de aceste crime.

Copiii au fost declarați morți la un spital. Chung a declarat că nu au fost găsite răni pe corpurile lor și că la fața locului nu au fost găsite obiecte ascuțite sau droguri. El a precizat că a fost găsită o pernă pătată de sânge și că este posibil ca aceasta să fi fost folosită pentru a-i netezi pe copii.

O investigație a indicat că acest caz a fost legat de probleme de relații familiale, a spus Chung.

“Acesta este un caz foarte grav de violență în familie”, a spus el.

Femeia și fetele locuiau într-un apartament mic din Sham Shui Po, unul dintre cele mai sărace cartiere din centrul financiar, a declarat Chung.

Femeia părea normală când poliția a ajuns la apartament și nu existau dovezi că avea o relație proastă cu fetele, a spus el.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *