Social

O mașină s-a izbit violent în bariera de metal a postului de pacificatori de la Molovata. Cazul a ajuns în atenția CUC

Presa din stânga Nistrului scrie că o mașină s-a izbit cu putere în bariera de metal a postului de pacificatori de la Molovata. Biroul de Reintegrare de la Chișinău confirmă accidentul.

Menționăm că totul s-a întâmplat în seara de duminică, 23 iulie curent, în urma acestuia, ar fi avut loc și o ceartă între șofer, pasageri și pacificatori, scrie Realitatea.md.

Asftfel, în urma impactului, parbrizul mașinii de model Skoda a fost deteriorat. La fața locului, a intervenit echipajul din cadrul sectorului de poliție Cocieri al Inspectoratului de Poliție (IP) Dubăsari.

„Pe marginea acestui incident, a fost înregistrat un material, care se examinează în conformitate cu prevederile legislației în vigoare în vederea stabilirii eventualelor prejudicii sau leziuni corporale, precum și în contextul stabilirii prezenței elementelor constitutive ale infracțiunii”, au declarat reprezentanții Biroului de Reintegrare pentru TV8.md.

Potrivit sursei citate, observatorii militari au documentat circumstanțele producerii incidentului. Cazul a fost fixat în raportul săptămânal al Comandamentului Militar Întrunit și discutat la ședința de joi (27 iulie 2023) a Comisiei Unificate de Control (CUC). Comisia nu a luat nicio decizie pe marginea acestui caz din lipsa consensului între părți.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *