RăzboiUcraina

O nouă alertă aeriană, anunțată în toată Ucraina

O nouă alertă aeriană a fost anunțată miercuri în toată Ucraina, scrie Ukrainakaya Pravda. Alarma indică amenințarea cu rachete și lovituri aeriene. Oamenii sunt îndemnați să meargă la adăpost sau cel puțin să respecte regula „doi pereți”.

În dimineața zilei de 25 ianuarie, în toată Ucraina a fost anunțată o alertă aeriană timp de 2 ore din cauza decolării în Belarus a două avioane de vânătoare MiG-31K, care pot transporta rachete hipersonice Dagger.

Grupul de monitorizare Belarusian Gayun raportează că la ora 13:50 un MiG-31K al Forțelor Aerospațiale Ruse a decolat de pe aerodromul Maciulișchi. Câteva minute mai târziu, un alt MiG-31K a decolat pe cer.

Potrivit Unian, ar fi vorba de exerciții militare. Este planificat ca dintr-un elicopter militar să aibă loc debarcarea organizată a soldaților celei de-a 38-a Brigăzi de Asalt Aeropurtat a Forțelor Armate din Belarus.

În plus, la poligonul de antrenament Ruzhansky are loc simularea acțiunilor practice ale grupului de aviație al trupelor din Rusia și Belarus.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *