Social

O nouă ambasadă în Chișinău. „Această decizie de la Haga va spori contactele noastre bilaterale, în mod special pe dimensiunea de comerț și va fortifica parteneriatele sectoriale în parcursul nostru de integrare europeană”

În această primăvară, Regatului Țărilor de Jos (Olanda) va inaugura la Chișinăum sediul noii ambasade, a anunțat luni, 6 martie, Ambasadorul Regatului Țărilor de Jos la Chișinău, cu reședința la București, Roelof van Ees, în cadrul unei întrevederi de rămas bun cu Președintele Parlamentului, Igor Grosu.

„Astăzi am avut o întrevedere de rămas bun cu Ambasadorul Regatului Țărilor de Jos la Chișinău, Roelof van Ees. I-am mulțumit Ambasadorului Roelof van Ees pentru susținerea oferită de-a lungul timpului R. Moldova în ceea ce ține de consolidarea democrației și a bunei guvernări, dar și pentru ajutorul oferit în ultimii ani.

Am primit și o noutate bună. În mai, urmează a fi inaugurată Ambasada Regatului Țării de Jos la Chișinău. Această decizie de la Haga va spori contactele noastre bilaterale, în mod special pe dimensiunea de comerț și va fortifica parteneriatele sectoriale în parcursul nostru de integrare europeană”, a declarat Grosu.

De asemenea, oficialul i-a urat succes ambasadorului și și-a exprimat încrederea că relațiile dintre Republica Moldova și Olanda vor fi consolidate în continuare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *