Politică

O NOUĂ BOMBĂ pentru “regimul” Șevciuk. Președintele R. Moldova, N. Timofti către John Kerry, Secretarul de stat al Americii: “Federația Rusă SPRIJINĂ regimul separatist”

Federaţia Rusă sprijină în mod progresiv nu numai administraţia de la Tiraspol, dar şi alte forţe anti-occidentale şi pro-ruse de pe teritoriul Republicii Moldova. Ne putem aştepta în timpul apropiat la provocări în regiunea transnistreană şi în cea găgăuză, din sudul ţării, la tentative de destabilizare a situaţiei politice de la Chişinău. Toate aceste acţiuni vor urmări anumite scopuri – zădărnicirea semnării Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană şi influenţarea alegerilor parlamentare din ţara noastră, care vor avea loc peste un an”, a declarat Nicolae Timofti.

La rândul său, John Kerry, a promis sprijin Republicii Moldova. “Sunt azi aici pentru ca să felicit poporul moldovenesc pentru că a parafat Acordul de Asociere şi Acordul de comerţ liber cu UE şi să promit sprijinul american pe măsură ce finalizaţi să implementaţi aceste acorduri. SUA consideră că integrarea europeană reprezintă cea mai bună garanţie pentru un viitor sigur şi prosper pentru Moldova”, a declarat John Kerry.

Sursa: Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *