Externe

O nouă față a Hamas: Presa norvegiană a identificat un polițist din Gaza printre teroriștii care au comis masacrul de la festivalul israelian

Unul dintre teroriștii care au masacrat sâmbătă 260 de participanți la festival din Israel este ofițer de poliție în Fâșia Gaza, au descoperit jurnaliștii de la o publicație norvegiană, cu ajutorul tehnologiei de recunoaștere facială.

O parte din masacrul de la festivalul Supernova a fost filmată. Atacul a fost surprins de camere montate pe bordul mașinilor parcate. Imaginile video arată în toată grozăvia lor cât de nemiloși au fost teroriștii palestinieni față de populația civilă, transmite G4media.ro.

Videoclipurile sunt postate pe canalul Telegram al grupului israelian South First Responders. Aceștia postează dovezile pentru că vor să îi împiedice pe vinovații din spatele masacrului să scape nepedepsiți.

O cameră de bord îl surprinde pe unul dintre atacatorii care au luat parte la masacrul a 260 de civili în timpul festivalului Supernova, care a avut loc sâmbătă în Israel. Pe capul său se vede o bentiță purtată de Brigada Qassam, aripa armată a Hamas.

La câțiva kilometri distanță se află Nuseirat, în Gaza. Site-ul web al forțelor de poliție oferă o perspectivă asupra vieții lor de zi cu zi. Un chip este ușor de recunoscut, este chiar teroristul surprins de o cameră video, la festivalul din Israel.

”Aceștia nu sunt doar ofițeri de poliție civili. Ci și miliții înarmate care ucid civili de cealaltă parte a graniței. Ce ne poate spune acest lucru despre Hamas?”, au scris jurnaliștii de la publicația Aftenposten.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *