Eveniment

O nouă generație, o nouă echipă!

Într-un cuvânt, la timpuri noi, oameni noi. La 11 ani de la apariție trecem printr-un proces de formare a unei noi echipe. Avem toată gratitudinea față de toți foștii noștri colegi care au trudit la edificarea TIMPULUI. O nouă echipă – tânără, dinamică, talentată, în care experiența se îmbină cu experiența, preia ștafeta. Cu același pios respect față de cititor și adevăr.

Dumitru Crudu
Ceea ce am înţeles eu de-a lungul timpului e că s-a sfârşit cu vremurile când alţii erau datori să facă ceva pentru noi. Nu-i mai aşteptaţi să se întoarcă, pentru că nu se vor mai întoarce niciodată. Nimeni nu va mai veni să ne spună ce să facem şi cum să acţionăm. Nimeni nu va mai veni să ne îmbunătăţească propria noastră viaţă. Dacă-i aşteptăm, îi aşteptăm degeaba. Scuza că nu trăim în nişte condiţii grozave, că unii dintre noi nu au case şi foarte mulţi au salarii de mizerie, nu mai ţine. A venit timpul să renunţăm la iluzii și să facem ceva ca lucrurile să se schimbe în viaţa noastră şi în ţara în care trăim.

Pavel Păduraru
Timpul se scurge și noi murim. Mâine TIMPUL va fi un morman de amintiri. Oricum, va veni TIMPUL de mâine, în care vom mai avea o speranță, care sper că ne va ridica din groapă și ne va trânti cu fața în asfaltul viitorului. Așa să fie! Hai, noroc!

Valentin Buda
Îmi doresc ca în anii care urmează Cotidianul național TIMPUL să rămână același produs media etalon în peisajul presei basarabene, recunoscut pentru consecvența cu care promovează principiile unei societăți moderne și demne, adevărul și democrația. Un ziar european, creat de o echipă de profesioniști, pentru cititori europeni, cu aspirații spre normalitate și prosperitate. Un vehicul de informare care să scurteze drumul Republicii Moldova către civilizația și cultura europene cărora le aparține și de care a fost decuplată de conjuncturi istorice tragice independente de voința oamenilor acestor locuri.

Tudor Cojocariu
Cred în capacitatea ziarului TIMPUL de a se reinventa mereu, așezând noile piese deasupra a ceea ce a construit de-a lungul celor 11 ani. TIMPUL de mâine va rămâne devotat eticii, rigurozității și competenței, evoluând în relația sa cu cititorii, sporindu-și viteza de reacție, generând idei noi și desenând câmpuri de dezbateri veritabile.

George Damian
TIMPUL de mâine va trebui să fie o publicaţie adaptată la noile mijloace de comunicare în masă. Am încredere că ziarul TIMPUL va reuşi să se adapteze la mediul internetului astfel încât să rămână o publicaţie independentă şi relevantă. Îi urez ziarului TIMPUL să treacă Prutul când şi cum va putea şi să devină o publicaţie pentru toţi românii, nu doar pentru românii din Republica Moldova.

Constantin Tănase
Un produs mediatic de calitate, o publicație obiectivă, dar cu nerv, pusă în slujba cititorului și a interesului național, care să răspundă adecvat provocărilor vremurilor pe care le trăim și care, în fiecare zi, să facă dovada respectului față de cititor și adevăr.

Silviu Tănase
TIMPUL va fi și în anii ce urmează un produs care va răspunde la așteptările cititorilor și le va oferi cele mai relevante informații de care are nevoie. Adevăratele dezbateri în societate au loc în presa scrisă, iar TIMPUL rămâne locul ideal pentru a înțelege evenimentele zilei.

Marin Basarab
TIMPUL de mâine va reprezenta o pistă de lansare pentru tinerii ziarişti şi scriitori care va combina tradiţiile jurnalismului autentic cu cel al ziaristicii contemporane, scrise deseori cu inima, nu cu creierul. Un bastion al calităţii şi al dreptului la liberă opinie şi adevăr. Un ziar care va antrena demnitatea şi bunul-simţ în lupta cu stereotipurile şi nesimţirea social-politică.

Octavian Țâcu
TIMPUL de mâine… să fie la fel de înţelept şi perspicace ca și Constantin Tănase, necruţător şi drept ca Pavel Păduraru, realist ca Dan Dungaciu, istoric şi reflexiv ca George Damian, imaginativ şi suav ca Moni Stanilă, corect la română ca Irina Condrea, manierat ca Dorina Arsene, literat ca Dumitru Crudu, pătrunzător ca Nicolae Roibu, comercial şi feminin ca Mira Tănase, basarabean şi românesc ca Marin Basarab, la timp cu ştirile ca Victoria Puiu, tăios ca Vali Buda, condus cu abilitate de Silviu Tănase… şi protejat de „rele” de Octavian Ţâcu.

Moni Stănilă
Când eram copil, încercam să îmi imaginez cum voi arăta în anul 2000, având în cap refrenul „Noi în anul 2000 / Când nu vom mai fi copii”… Iar când a sosit vremea am văzut că e de bine. Nu îmi imaginasem că aşa voi fi, dar rezultatul mi-a depăşit aşteptările. Nu umblam cu tocuri şi rochii roz, aşa cum aş fi vrut în copilărie. Cam aşa e şi cu TIMPUL. Ni-l imaginăm în fel şi chip. Rezultatul poate că nu va fi cel aşteptat, dar va fi de bine – asta cred.

Stela Golovco
Îl văd în continuare realizat de o echipă profesionistă care să ajute la dezvoltarea sa și la promovarea acestui cotidian național. Îl văd menținut ca ziarul nr. 1 în Republica Moldova cu mari șanse de extindere la nivel de audiență.

Maria Boroda
La cei 11 ani pe care îi împlinește cotidianul nostru, pot spune cu mult drag: „La mulţi ani,TIMPUL, pentru că eşti mereu aproape de oameni, ești cu adevărat o familie spirituală în care fiecare membru este tratat cu responsabilitate și înțelegere!”. TIMPUL de mâine îl văd cu oameni noi, mergând cu pași siguri înainte, apărând și în continuare valorile noastre naționale.

Silvia Cocieru-Strătilă
Și peste zeci de 11 ani, TIMPUL va rămâne o voce autorizată, un blazon pe frontispiciul presei din Basarabia, pentru că un sistem de valori inversat, poate fi recuperat prin mândrie națională, prin dexteritatea scrisului, concentrat intr-un ziar cu nume de legendă crucificat la rezistență și la îndelungați ani!

Ala Coica
TIMPUL de mâine este publicația care îmbină în sine dorința de a cunoaște noi orizonturi caracteristică unui copil de 11 ani și spiritul critic, analitic propriu unui specialist cu o experiență de peste 11 ani. TIMPUL de mâine este un promotor activ al tinerei generații, al celor care nu sunt indiferenți față problemele societății și care depun tot efortul pentru a schimba lucrurile în mai bine.

Ion Macovei
Văd un ziar plin de intuiție cu o echipă tânără și dinamică. Receptiv la tot ce se întâmplă în țară și deschis la posibilitățile moderne de comunicare cu cititorii. Mult mai prezent pe drumuri de țară și mai puțin blocat în ambuteiajele Chișinăului. Sper ca TIMPUL să fie parte și la proiecte mediatice internaționale și să depășească hotarele de orice fel, cu excepția celor ale bunului simț.

Nicolae Roibu
Ca să vedem TIMPUL de mâine, trebuie să-l cunoaştem pe cel din trecut. Sunt mândru că lucrez de la primul număr al celei mai bune publicaţii de la noi. Mă bucur mult că vine o echipă nouă, tânără. Cineva, însă, afirma că cine n-are un bătrân, să şi-l cumpere. Eu unul rămân în continuare fidel TIMPULUI. Vorba poetului: „Iar noi locului ne ţinem – cum am fost, aşa rămânem!”. La mulţi ani unicului Cotidian Naţional, cu noi realizări, cu o echipă tânără, care vine năvalnică, proaspătă şi sclipitoare!

Victoria Puiu
Dacă TIMPUL de ieri a fost ziarul care a creat generații, TIMPUL de mâine va fi un ziar care va debloca mentalități și va inspira viziuni, va îndoi prejudecăți și va aduce autenticitate. TIMPUL de mâine este ziarul perfect la cafeaua de dimineață pentru un cuget liber și deschis.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *