Politică

O nouă încercare vină n-are! Krasnoselski o invită la dialog pe Maia Sandu. Reacția Președinției

Separatistul Vadim Krasnoselski i-a adresat șefei statului Maia Sandu o scrisoare, prin care invită autoritățile de la Chișinău la dialog.

Această informație a fost confirmată oficial de purtătoarea de cuvânt a Președinției, declarând că a recepționată o asemenea scrisoare și că aceasta urmează să fie examinată, transmite Știri.md.

Așa numitul reprezentant politic în procesul de negocieri pentru reglementarea transnistreană din partea Tiraspolului, Vitali Ignatiev, susține că există numeroase probleme care pot fi soluționate doar la masa de negocieri, potrivit sursei citate.

„Este necesar să soluționăm problemele care, spre regret, se adună din cauza incapabilității părții moldovenești de a negocia. Sunt create dificultăți noi agenților economici, cetățenilor din regiunea transnistreană. Apar probleme stringente sociale și umanitare”, a declarat Ignatiev.

În adresarea sa, Krasnoseliski menționează că a trecut jumătate de an de când a expediat o adresare similară, la care așa și nu a avut răspuns. Potrivit acestuia, în aceste condiții se creează impresia că Chișinăul „nu percepe regiunea transnistreană ca pe un bun vecin”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Ce fel de dialog cu niste criminali, ce incalca flagrant integritatea teritoriala a R.Moldova?
    Sa-si scoata binevol toate posturile vamale ilegale, in caz contrar sa le fie retrasa stampila pentru export.
    Ce fel de facilitati pentru export si scutiri de taxe acelora, ce au alungat in strada politia si institutiile de invatamant ale R.Moldova?
    PAS, nu ne prostiti si voi asa, cum ne-au prostit guvernarile corupte precedente.

  2. “In adresarea sa, Krasnoseliski menționează că a trecut jumătate de an de când a expediat o adresare similară, la care așa și nu a avut răspuns. Potrivit acestuia, în aceste condiții se creează impresia că Chișinăul „nu percepe regiunea transnistreană ca pe un bun vecin”.
    Bai Cucuruz Capula, tu incerci sa prostesti pe altii.!
    Pai Transnistria nu e din punct de vedere juridic parte a Moldovei ?
    V-a intrat morcovu-n fund ca nu mai puteti cumpara si vinde nimic ?
    Si asta-i numai inceputul !
    Acusica se vor ocupa ukrainienii si de voi.!
    Stiti voi de ce .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *