Actualitate

O nouă mișcare civică se lansează la Chișinău

Potrivit unui comunicat de presă, lansarea Mișcării Civice TINERII MOLDOVEI va avea loc miercuri, ora 11:00, la sala de conferințe Info-Prim Neo, eveniment în cadrul căruia vor fi făcute publice detaliile cu privire la obiectivele și direcțiile de lucru ale noii organizații.

De asemenea, la conferință va fi relatat cazul de discriminare comis la adresa mișcării civice de către conducerea TeleRadio Moldova, referitor la difuzarea spoturilor din cadrul campaniei ,,Unirea înseamnă”. Tinerii Moldovei vor solicita public demiterea președintelui TRM, Constantin Marin.
De asemenea, organizatorii anunță că vizita de lucru în România pentru jurnaliști, din cadrul campaniei UNIREA ÎNSEAMNĂ va dura 3 zile și va avea loc în luna aprilie. Cei care doresc să participe la deplasare vor beneficia de mai multe detalii după evenimentul de mâine.

De asemenea, Tinerii Moldovei au decis să se ocupe de cazul unui tânăr din Nisporeni, împușcat în burtă, trecut la un pas de moarte, care în prezent nu are acte de niciun fel din cauza schimbării pașapoartelor sovietice. Mișcarea civică Tinerii Moldovei încearcă să îl ajute și va face publice detaliile cazului tot mâine.

sursa: infoprut.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *