CSI / RusiaRăzboiUcraina

O nouă ”perlă” a propagandistei ruse Margarita Simonian. Cu ce a comparat favorita lui Putin numărul rușilor morți în Ucraina

Potrivit statisticilor oficiale, aproape 800.000 de oameni au murit din cauza COVID-19 în Rusia, iar aproximativ 200.000 de soldați ruși au fost uciși pe frontul din Ucraina.

Propaganda Margarita Simonian a emis o nouă „perlă” de manipulare.

”Da, riscul pentru viață în război este mai mare. Dar, pe de altă parte, dacă te uiți la mortalitate, mortalitatea noastră de anul trecut din cauza luptelor grele este mult mai mică decât a fost din cauza Covid 19”, a declarat Simonian.

Jurnalistul Ilya Șepelin a reacționat la comparați propagandistei, pe Twitter.

De asemenea, el a scris că, potrivit datelor oficiale de la Rosstat, aproape 800 de mii de oameni au murit din cauza coronavirusului în Rusia, iar dacă războiul din Ucraina continuă, Simonian ar trebui să-l compare cu ciuma medievală, care a ucis milioane de oameni.

„Rata mortalității este mai mică decât cea din cauza celui mai mare dezastru epidemiologic din ultimii 100 de ani? Ei bine, atunci, este normal! Dacă numărul deceselor operațiunii speciale crește, putem trece la comparații cu ciuma medievală, gripa spaniolă sau cu consecințele domniei lui Ivan cel Groaznic”, a scris jurnalistul.

Potrivit Statului Major ucrainean, aproape 200.000 de invadatori ruși au murit în războiul din Ucraina.

Sursa: Ziare.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Prietena la Nata Hari Morari. O armeanca care și-a uitat și rădăcinile și neamul. Un zero barat și profesional și uman care va fi probabil spânzurată de CPI la Haga cu restul clicii fasciste a lui Putin ca și complice la criminalii de război.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *