Social

O nouă tentativă de a DESTABILIZA situația în Moldova. În mediul online au fost lansate informații FALSE despre „exerciții și antrenamente de mobilizare”. Cetățenii sunt speriați cu amenzi de 300 000 de lei și 10 ani de pușcărie

Ministerul Apărării avertizează despre un nou fals lansat pe rețelele de socializare, pentru a destabiliza situația în Republica Moldova.

Mai exact, în spațiul online sunt difuzate informații false cu privire la expedierea unor ordiner de chemare a cetățenilor Republicii Moldova „la exerciții și antrenamente de mobilizare”, scrie Ziarul Național.

În acest context, Ministerul Apărării atenționează societatea să nu cadă pradă dezinformărilor și manipulărilor.

„Tentative de acest gen au fost lansate și în luna aprilie 2022. Nu au fost expediate solicitări de prezentare a persoanelor fizice la centrele militar-teritoriale din republică în aceste scopuri. Rugăm cetățenii să fie atenți la conținutul așa-ziselor ordine de chemare. Imaginea care circulă în spațiul online este aceeași de anul trecut. Fiți vigilenți”, avertizează Ministerul Apărării.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Și ghini că nu-i ordin de ”chimare”, pentru că ”In caz de neprizintare”, ”In Centru Militar trebue să aveț”… numa loc de câcare! Și mai ”moldovinească, și moldoviniști, și prosti-i cu ghiotura, duși pi pusti-i!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *