Actualitate

O rachetă doborâtă de apărarea anti-aeriană a Ucrainei a căzut în R. Moldova. Ferestrele mai multor case din Naslavcea s-a spart / foto, video

Ferestrele mai multor case din satul Naslavcea, raionul Ocnița, au fost sparte de bubuiturile puternice.

Reacția MAI: MAI informează că a luat toate măsurile de protecție cu privire la racheta care a căzut pe teritoriul localității Naslavcea din țara noastră.

VIDEO AICI.

În această dimineață o rachetă doborâtă de sistemul antiaerian ucrainean, a căzut în extremitatea de nord a localității Naslavcea din R Moldova, aflată la granița cu Ucraina. La moment nu sunt înregistrate victime, dar mai multe geamuri ale unor locuințe din Naslavcea au fost sparte.

Autoritățile ucrainene au informat că în această dimineața a avut loc un atac rusesc cu drone asupra barajului Dnestrovsc1, din teritoriul Ucrainei, care este la o distanță de 10 Km de barajul Naslavcea. Atacul rusesc nu a afectat barajul, dar au fost atacate componentele electrice aferente barajului ucrainean.

Autoritățile ucrainene anunță că nu există pericol de inundații.

În prezent, efective ale MAI au încercuit zona pentru a evita eventuale pericole, iar o grupă de documentare se află la fața locului.

Știrea inițială:

Rușii ar fi bombardat hidrocentrala ucraineană din Novodnestrovsk, aflată la doar câțiva km de R. Moldova.

Imaginile au fost filmate de pe teritoriul R. Moldova, iar mulți cetățeni din nord anunță că au auzit, acum câteva clipe, explozii.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *