CSI / RusiaRăzboi

O rachetă rusească a lovit un bloc de apartamente din Harkov: O persoană a decedat

O persoană şi-a pierdut viaţa şi cel puţin trei au fost rănite după ce o rachetă a lovit duminică, 29 ianuarie, un bloc de apartamente din Harkov, al doilea oraş al Ucrainei, a declarat guvernatorul regional Oleg Sinegubov, informează luni Reuters și Agerpres.

”Conform informaţiilor actualizate, o persoană a murit în urma loviturii unei rachete ruseşti asupra unei clădiri rezidenţiale”, a scris Sinegubov pe pagina de Telegram. El a mai precizat că atacul a vizat districtul central al oraşului.

”Trei persoane au fost rănite uşor. Din păcate, o femeie în vârstă a fost ucisă”, a scris guvernatorul pe Telegram.”Soţul ei era în apropiere când a avut loc atacul şi, printr-un miracol,
nu a suferit răni grave”.

De asemenea, Sinegubov a declarat pentru Suspilne că echipele de salvare caută o altă femeie în vârstă dispărută, care s-ar putea afla sub dărâmături.

”Etajul al patrulea a fost distrus. Aceasta este o clădire veche”, a declarat el. ”Înţelegem că etajele al doilea şi al treilea au fost grav avariate. Întreaga secţiune a clădirii nu mai este potrivită pentru locuit”.

Anatoli Torianik, adjunctul şefului serviciilor de salvare din Harkov, a declarat că este vorba de o clădirea din lemn, potrivit Reuters.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *