Actualitate

O șansă la viață pentru un tânăr diagnosticat cu cancer

Acum, mai mult ca niciodată, Gheorghe are nevoie de ajutorul oamenilor de bună credință pentru o nouă intervenție chirurgicală în Germania sau Turcia. Ca să se trateze sunt necesari aproximativ 15 000 de euro. 

Tânărul din Costești, Ialoveni, a simţit pe propria piele cât de crudă poate fi viaţa. Şi-a pierdut părinţii când era copil, astfel că a fost nevoit să crească mai repede ca alţii. Tânărul a reuşit să înveţe de la tatăl său că bărbatul e pilonul pe care se ţine casa, iar din acest motiv niciodată nu i-a fost frică de muncă şi nu-l speriau greutăţile. Orice donație o puteți face aici.

Tânărul din Costești suferă de maladia „von hipell lindou hemangioblastom de emisferă cerebeloasă pe stânga”, care-l lasă fără putere şi-l slăbeşte de la o zi la alta, iar ca să se trateze are nevoie de aproape 15 000 de euro.

Împreună putem face o schimbare în viața conaționalului nostru. De aceea, vă îndemnăm pe fiecare dintre dumneavostră, să contribuiți cu orice sumă puteți, pentru a salva viața lui Gheorghe Borta, care costă 15 mii de euro.

Orice încurajare, suport moral și financiar îl puteți face și la nr. de telefon: 068 911 393 sau pe guvern24.md.


Autor: Cristina Zeamă /
stiripozitive.eu

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *