Actualitate

O tânără de 29 de ani a fost găsită moartă în pădurea de la Colonița // VIDEO

În urma cercetărilor, forţele de ordine au depistat cadavrul femeii, cu urme de moarte violentă pe suprafaţa acestuia, în fâșia forestieră din localitatea Colonița.

Astfel s-a dispus crearea unui grup de lucru, în componenţa procurorilor, ofiţerilor de investigaţii şi de urmărire penală din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău şi IP Ciocana pentru stabilirea tuturor circumstanţelor şi descoperire a crimei.

Graţie volumului de lucru efectuat forţele de ordine au identificat un individ în vârstă de 28 de ani, anterior judecat, originar din com. Tohatin, fiind bănuit că ar fi fost implicat în acest caz. Respectiv, sub conducerea procurorilor au fost efectuate acţiuni procesual-penale, care au stabilit că anume el ar fi maltratat fizic victima şi ar fi asfixiat-o, după ce ar fi consumat alcool împreună, pe data de 25 mai.

În acest context învinuitul a fost arestat pe un termen de 30 de zile la solicitarea procurorilor şi este cercetat penal pentru omor intenţionat. Conform legislaţiei în vigoare acesta riscă o pedeapsă cu închisoare de la 15 până la 20 de ani, sau detenţie pe viaţă.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *