Social

O tânără din Belarus, care deținea un permis de conducere moldovenesc falsificat, reținută de polițiștii de frontieră. L-a primit cadou de ziua de naștere

O tânără de 23 de ani din Belarus, care deținea un permis de conducere moldovenesc falsificat, a fost documentată la frontiera de stat, în punctul de trecere a frontierei Tudora. Femeia a comunicat, în cadrul audierilor, că permisul de conducere este un cadou din partea prietenilor primit la ziua de naștere.

De asemenea, oamenii legii i-au explicat că fapta dată este una ilegală și deținerea actelor falsificate atrage răspundere penală, relatează Deschide.md.

Ulterior, documentul a fost ridicat, urmând a fi transmis spre expertiză.

O altă ilegalitate la frontieră a fost înregistrată de patrula Sectorului Poliției de Frontieră Troițcoe, care a urmărit acțiunile ilegale ale unui moldovean de 41 de ani, care în mod fraudulos a ajuns în Ucraina și tot pe același traseu a revenit în Republica Moldova.

Potrivit declarațiilor bărbatului, care este și distribuitor de mărfuri la alimentarele din localitățile din regiune, acesta s-ar fi rătăcit și din neatenție a ajuns în Ucraina. În continuare, inspectorii de frontieră cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele.

În context, toate persoanele sunt îndemnate să dea dovadă de atenția maximă atunci când se află în zona de frontieră, fiindcă orice abatere de la lege se sancționează contravențional sau penal, atenționează Poliția de Frontieră.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *