Externe

O tânără din Ucraina riscă închisoare pe viață. A fost prinsă când le spunea ruşilor unde sunt militarii şi echipamentele armatei ucrainene

O tânără în vârstă de 18 ani din Ucraina, riscă să fie condamnată la închisoare pe viaţă după ce a fost prinsă că le spunea soldaților ruşi unde se află militarii şi echipamentele armatei ucrainene. Informaţia a fost publicată pe site-ul Procuraturii Generale din Ucraina.

Adolescenta este din Bahmut şi a fost arestată în temeiul legii marţiale, partea a doua a articolului 111 din Codul Penal, sub acuzaţie de trădare. Astfel, potrivit anchetatorilor, în perioada mai-iunie, aceasta a colaborat în mod voluntar cu una dintre agenţiile de informaţii ruseşti şi a dezvăluit mai multe locaţii ale forțelor armatei ucrainene.

Conform anchetei, procurorii au reuşit să probeze 14 astfel de situaţii în care adolescenta a comunicat cu rușii. Ea a fost imediat reţinută şi acum riscă să fie condamnată la închisoare pe viaţă. Cea mai blândă pedeapsă pe care o poate primi este de 15 ani de închisoare.

Sursa: Observatornews.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.