ActualitateOpinii și EditorialeROMÂNIA

Oameni de calitate care se opun sistemului aleg să adere la AUR. Nu există alternativă reală la AUR în 2024. Falșii salvatori sunt creațiile sistemului

În dinamica actuală a politicii românești, un eveniment deosebit de semnificativ a avut loc cu aderarea lui Sorin Constantinescu, un om de afaceri de renume, la Alianța pentru Unirea Românilor (AUR). Această mișcare marchează un moment crucial în evoluția AUR, subliniind transformarea partidului într-un refugiu pentru cei care contestă sistemul actual și caută o alternativă politică autentică.

Venirea lui Sorin Constantinescu în AUR nu este doar un semn al diversificării bazei de susținere a partidului, ci și o dovadă a atractivității sale crescânde în rândul elitelor de afaceri și intelectuale. Prezența sa aduce un plus de credibilitate și seriozitate în rândurile partidului, semnalând o schimbare de paradigmă în politica românească.

În contrast cu starea de slăbiciune a partidelor de opoziție, precum USR sau SOS, care par să fie incapabile să ofere o alternativă convingătoare la guvernarea actuală, AUR, sub conducerea lui George Simion, se afirmă ca un pol suveranist autentic. Falșii salvatori nu pot fi o alternativă la alegerile din 2024, iar izolarea lor pe scena politică este benefică deoarece USR și SOS sunt niște creații ale sistemului pentru a menține PSD și PNL la putere.

Pledând pentru valorile naționale, familia, libertatea și credința creștină, AUR reușește să atragă un spectru larg de susținători, inclusiv din alte confesiuni, demonstrând capacitatea sa de a unifica diferite segmente ale societății.

Cu obiective ambițioase de a deveni o forță majoră în politica românească, AUR, îmbogățit prin aderarea lui Sorin Constantinescu și a altor personalități de marcă, își propune să conteste forțele politice clasice și să aducă o schimbare reală în conducerea țării. Acest angajament față de schimbare și diversitatea susținătorilor săi plasează AUR într-o poziție unică pentru a juca un rol crucial în viitorul politic al României.

În concluzie, aderarea lui Sorin Constantinescu la AUR nu este doar un semn al nemulțumirii față de status quo, ci și un indicator al faptului că AUR se poziționează ca singura alternativă reală de opoziție în România. Cu o viziune clară și o strategie de unificare a diferitelor segmente ale societății, AUR, împreună cu noii săi membri influenți, se pregătește să joace un rol decisiv în remodelarea peisajului politic românesc.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Adrian Popa

Adrian Popa a urmat mai multe programe de formare academică în țară și străinătate, are pregătire în domeniile științe politice, relații internaționale și studii de securitate.

comentarii

  1. AUR =o creatie ruseasca care sa dezbine electoratul romanesc atat in Basarabia cat si in Romania.
    Priviti-i cu atentie si veti vedea adevarata lor fata.
    Deja au inceput sa le curga rublele devalorizate din buzunare.

    1. Mazeto !Una trolezi pe siturile din Romania, alta trolezi in Republica molotova ! MINTI CU NERUSINARE SI IN ROMÂNIA ȘI ÎN BASARABIA ! Adevarata fată a AUR nu este cea care o negi si o denigrezi tu. AUR este o creatie sută la sută româneasca ! Cum ar și putea fi altfel, cînd de 34 de ani 85 % din români se pronuntă impotriva rusilor tai la toate sondajele facute ? (restul sunt probabil ungurii slugi ai lui PUTIN )LOGICA VICLENIEI TALE ANTIROMANESTI NU ARE CUM să-ți servească MINCUNILE !! Nu e clar ? Cine esti TU ?? La asta sa raspunzi !! SPION? RENEGAT tradator ? Află că si aceste realitati din articol sunt depasite deja substantial cu personalitati si mai pregnante !! Are prea multi oameni destepti si prea multi patrioti cinstiti si luminati ca sa nu stie ce trebuie sa faca pentru ROMÂNIA TUTUROR !! Stilul politic al AUR nu este ca si cel al ORHEIENILOR vostri care fac praf politica in RM de ani de zile..Azi s-a alăturat la AUR deputatul ILAN LAUFER evreu si el ,dar pt care RO e tot un stat de suflet ca si patria lui reală din Orientul Mijlociu.Si poate vor fi si altii ca el, mai tineri .dar tot înțelepti.Nici majorității românilor nu le displace POLUL SUVERANIST.poți fi sigur DE ASTA .De 500 de ani cel putin , ROMÂNIA nu a avut o ocazie mai bună de a se impune ca tară si ca popor in Europa și în lume.AUR nu are dreptul să rateze acest fapt istoric fără precedent.PENTRU CĂ NU AVEM NOI TOTI ACEST DREPT! DEMNITATEA NOASTRĂ NE-O CERE! NU AUR in sine si la urma urmei.
      PONIMAIEȘ, dom MAZETA, po rum]nski ?

      1. Dap uăi, nu uita medicamentele. iar voi „gazetarii” pluii mai cenzurați băieți, mai cenzurați. Se vede clar ce hram poartă această fițuică. Calcă pe niște greble deja călcate de cei din perioada interbelică.
        Și da, de „mare valoare” și Ilan Laufer ăsta, cam la fel ca Ilan de maldava…

          1. Sorin Constantinescu, regele păcănelelor din Ro, s- a retras după patru zile din Aur!
            Dar, ce articol laudativ, ați publicat, la înscrierea acestuia în Aur .

  2. Cu obiective ambițioase de a deveni o forță majoră în politica românească, AUR, îmbogățit prin aderarea lui Sorin Constantinescu și a altor personalități de marcă, își propune să conteste forțele politice clasice și SĂ ADUCĂ O SCHIMBARE REALĂ ÎN CONDUCEREA ȚĂRII. Acest angajament față de schimbare și diversitatea susținătorilor săi plasează AUR într-o poziție unică PENTRU A JUCA UN ROL CRUCUCIAL ÎN ISTORIA ROMÂNIEI.

    În concluzie, aderarea lui Sorin Constantinescu la AUR nu este doar un semn al nemulțumirii față de status quo, ci și un indicator al faptului că AUR se POZIȚIONEAZĂ ca singura alternativă reală de opoziție în România. Cu o viziune clară și o strategie de unificare a diferitelor segmente ale societății, AUR, împreună cu noii săi membri influenți, DE PREGĂTEȘTE SĂ JOACE UN ROLDECISIV ÎN REMODELAREA PEIZAJULUI POLITIC ROMÂNESC.

    Nu modernizarea României, nu creșterea bunăstării poporului e scopul acestui partid, ci îngroparea altelor forțe din opoziție cu scopul de a nimeri la GUVERNARE. Fiecare prost pre limba lui piere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *