Social

Oamenii Moldovei: „Mi se pare corect ca poporul să aleagă președintele”

Ei nu sunt subiect de titluri bombastice în presă, dar asta nu înseamnă că nu au nimic de spus. Așadar, continuăm rubrica dedicată oamenilor de rând și gândurilor ce-i frământă.

Anatol, 18 ani (dreapta) și prietenul lui, Dorin

„Mergem la Călărași, ne ducem la bunici. Sunt elev la Liceul „George Călinescu”, la profilul umanist. Aș vrea să învăț la facultate peste hotare: Italia sau Germania. În orice caz, mă gândesc la o țară europeană. Văd un viitor mai luminos în afară decât aici”.

„Îmi este greu să prognozez ce o să se întâmple cu Republica Moldova, dar mă tem că situația se va agrava. Eu cred în schimbarea sistemului de conducere. Mi se pare corect ca poporul să aleagă președintele și Parlamentul. Am urmărit cu atenție protestele din centrul Capitalei, dar nu am participat din lipsă de timp”.

„Dacă lucrurile s-ar schimba în țară, chiar mi-aș dori să rămân. Doar să se întâmple vreo minune!… Am un frate mai mic, nu aș vrea să plece și el. Eu cred că voi pleca, iar el va sta aici. În acest fel, vom putea compara și vom putea trage o concluzie care să ne prindă bine”.
„În timpul liber, practic kickboxingul. Nu mi se pare un sport violent. E destinat amatorilor. Trebuie să îl alegi dacă te caracterizează. Pentru a-l practica, trebuie să dai dovadă de caracter și tărie. Și multă dorință, desigur”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *