Politică

Oamenii Moscovei. Deputații lui Șor și comunistul Starîș au mers în Rusia să-și convingă stăpânii că post destabiliza situația din R. Moldova

Deputații Partidului “ȘOR” Reghina Apostolova și Petru Jardan, dar și comunistul Constantin Starîș nu ar fi mers la Moscova să obţină “gaze ieftine” pentru raionul Orhei sau să ceară anularea interdicţiei impuse la importul fructelor și legumelor din R. Moldova.

“Cei trei deputați au mers la Moscova pentru a vinde ideea că Partidul “ȘOR” poate destabiliza situația în R. Moldova prin intermediul protestelor”, a menționat șefa statului.

Maia Sandu a luat în derâdere faptul că cei trei deputați au discutat cu președintele Comitetului pentru Relații Internaționale al Dumei de Stat al Federației Ruse, Leonid Sluțki, despre gaze.

“Dar ce, s-au întâlnit cu reprezentanții “Gazprom”? Și câțiva deputați din Adunarea Populară a Găgăuziei au cerut gaze mai ieftine de la Rusia… Au trimis mai multe scrisori, dar nu au obținut nimic. Așa e și cu gazele pentru Orhei”, a punctat Maia Sandu.

Amintim că deputații Partidului „ȘOR”, Reghina Apostolova și Petru Jardan, au anunțat despre efectuarea unei vizite la Moscova, în cadrul căreia “au analizat, împreună cu Leonid Sluțki, posibilitatea dezvoltării relațiilor comercial-economice cu raionul Orhei“.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Adrian Popa

Adrian Popa a urmat mai multe programe de formare academică în țară și străinătate, are pregătire în domeniile științe politice, relații internaționale și studii de securitate.

comentarii

  1. Tradatori de patrie au furat o tara o lume si inca mai vor sa ne conduca unde? acolo unde federatia Rusa a condus Ukraina!
    Oameni buni nu permiteti acestor talhari sa nu jacmaneasca capul sta in Israel si hatuieste o turma de oi/boi si le promite sarea si marea, nu credeti. fiti treji si nu indiferenti de tot ce se intimpla in jurul nostru, chiar daca uneori ni se pare ca nu depinde de noi, dar pas cu pas vom obtine ce – si doreste poporul.
    Bafta!!

  2. Interesant se primeste , niste mancurti si venetici , care nici limba bastinasilor nu o poseda, vor sa hotarasca soarta Tarii. Niste zoi si ticalosi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *