Actualitate

Oamenii Moscovei /// Pro-rusul Ivan Ceban recunoaște că-i cunoaște pe agenții FSB care „lucrau” la sediul Socialiștilor

Pro-rusul Ivan Ceban îi crede proști pe votanții din Chișinău. Primarul a găsit următoare explicație pentru relația lui cu agenții FSB puși pe lista „neagră” a SUA: „Multă lume a fost la Partidul Socialiștilor în acea perioadă. Îi cunosc… și nu doar pe ei”.

În acea campanie electorală eu mi-am căutat de treabă. Acum dacă mă întrebați, foarte multă lume a trecut prin sediul Partidului Socisliștilor… de la guvernatori, președinți de partide și primari de orașe, până la tot felul de funcționari din diferite structuri. Dacă vreți să știți ce au făcut ei în acea campanie electorală, întrebați PSRM-ul!”, a declarat fostul membrul al Partidului Comunist, Ivan Ceban.

Vezi și – Silviu Tănase: Oricine numai nu Ceban. Chișinăul trebuie să scape de pro-rusul Ivan

Întrebat de jurnaliști, cine i-a plătit în acea campanie electorală pe cetățenii ruși, pentru a-l ajuta să devină primar, Ion Ceban a răspuns: „Eu nu sunt și nici nu am fost trezorierul partidului. (…) Despre campania electorală pot să vă spun despre fiecare componentă, dar mai puțin despre finanțe, pentru că nu m-am ocupat niciodată de acest lucru”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *