Actualitate

Oamenii sunt revoltați de cozile uriașe de la vama R. Moldova – România. „NU EXISTĂ CONTROL COMUN!” / O singură vamă la Albița – acțiune de PR a guvernării de la Chișinău

Presa din Chișinău, afiliată PAS, ne-a promis că nu vor mai fi rânduri la vamă, ca urmare a deciziilor „geniale” și „patriotice” luate de „profesioniștii” din guvernul Recean/Gavrilița și omologii lor din guvernul PSD-PNL (Ciucă-Ciolacu).

„Șoferii care vor alege să traverseze punctul de frontieră Leușeni -Albița vor sta mai puțin în rând pe sensul de intrare în România, ieșire din R. Moldova”

Asta a fost promisiunea presei de propagandă a celor din PAS și a celei finanțate de Guvernul României pentru promovarea imaginii guvernărilor actuale, care promitea că nu vor mai fi cozi la vama moldo-română. Eram anunțați că are loc un eveniment de-a dreptul istoric.

Când colo s-a constatat că punctul comun a fost implementat doar la ieșirea din R. Moldova, adică la ieșirea din România există în continuare două controale. Chiar și așa, anume acolo, la ieșirea din R. Moldova s-au format cozi de kilometri.

Cozi gigantice la ieșirea din R. Moldova, șoferii scriu pe rețelele de socializare că au trebuit să aștepte și 4 ore pentru a trece hotarul.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Adrian Popa

Adrian Popa a urmat mai multe programe de formare academică în țară și străinătate, are pregătire în domeniile științe politice, relații internaționale și studii de securitate.

comentarii

  1. Atit timp cind conducerea din Romania si Moldova vor fi cozi de ciine si nu vor infaptui Unirea, atit timp vor fi cozi uriase la vama !!!

  2. Păi uăi bizonilor cine vrea hotar la Prut? Cine vrea respublica lor molotovineascî??? Cui îi pute denumirea de român și a limbii de limbă română??? Nu cumva vouă ăștia supărații că stați prea mult prin vămi???
    Să ziceți mersi că încă Europa vă mai primește și nu a hotărât să zică stop joc cu pobedistanul molotovinist ce joacă permanent cu curu în două luntri!!! Aveți exact ceea ce vreți să aveți și ce meritați să aveți, ba chiar puțin mai mult decât meritați.

    1. Bre, nu vezi că și Timpul a început să vireze, așteptându-i pe ai noștri? Cu basarabenii ne cam pierdem vremea și banii, ei tot cu lumina de la răsărit… Ne cam băgăm în seamă cu ei…

    2. Exact! Timpul o ia cam pe arătura! E pro Aur, pro URSS… se cam pute treaba pe la RM. Cred ca ar trebui nu doar 2 vămi ci vreo 4!!!

      1. Exact, Timpul e vinovat pt cozile din vama. Sau AUR. Tu gandesti ce scoti pe gura aia proasta ? Cum poate fi Timpul vinovat ? Timpul ti-a adus informatii despre cate si mai cate, care in alte parti nici nu apar ! Ce obraznic poti sa fii si nerecunoscator ! Si ce are AUR cu vamile ? Ce AUR este la guvernare ? AUR este in opozitie. Ai dracu prosi ce sunteti si va dati in stamba prostia aici !

  3. Care cozi? Circulați cu autobuzul și nu veți avea cozi.

    Eu săptămâna trecută am stat în rând la ieșire doar 5 minute aproximativ.

    Și prin orașe, transportul public are prioritate.

    Vreți mașină, stați la coadă!

  4. Nu vreti voi onanistilor mancurti ,republica independenta?Stati la coada,sa intrati in civilizatie ,ciumpalacilor pupatori de cururi rusesti!

  5. Intre rep .moldova si romania e granita UE. De aici cozi, controake, pasapoarte, vize.. De 30 de ani daca se facea unirea, dispareau asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *