Frumusețe

Obosită, dar atrăgătoare

Secretul tău ţine doar de arta machiajului. Chiar dacă eşti extrem de răvăşită dimineaţa şi ţi se pare că ai adormit destul de repede, mai exact imediat după ce ai pus capul pe perină, nu trebuie să arăţi că orele de somn nu ţi-au fost suficiente. Trucurile de machiaj pe care le ai tot timpul la îndemână te ajută să ascunzi perfect efectele oboselii de pe chipul tău.

Gomajul de dimineaţă
Dacă ai pierdut o noapte de somn sau numai câteva ore, regenerarea celulară a pielii tale, care are loc în timpul somnului, ar putea avea de suferit. Pentru că tu trebuie să fii luminoasă este necesar să foloseşti un exfoliant pentru a îndepărta celulele moarte.

Fără cearcăne

Ascunde cearcănele folosind un corector cu nuanţe de roz-pal, care neutralizează culoarea vineţie a cearcănelor. Poţi folosi şi un anticearcăn lichid cu un ton mai deschis decât culoarea naturală a pielii tale. Astfel, cearcănele vor fi ascunse, iar zona ochilor va părea mai luminoasă.

Culori deschise şi gene arcuite
Un strop de fard alb strălucitor aplicat în colţurile interioare ale ochilor are puterea de a ascunde oboseala din privire. Ochii tăi vor părea mai luminoşi! Foloseşte un rimel care îţi creează volum, îţi curbează genele, sau foloseşte un dispozitiv special de întors genele! Ochii vor părea mai mari şi mai deschişi, ceea ce te ajută de minune să ascunzi oboseala.

Accentul se pune pe buze
De fiecare dată când te trezeşti extrem de obosită, distrage atenţia de la ochii tăi obosiţi folosind un ruj intens pentru buze. În acest fel, toată lumea va observa buzele colorate.

Oana Buzilă
oana.buzila.timpul@gmail.com 

Timpul Suplimentul Femeia

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *