CSI / RusiaRăzboi

„Occidentul va cădea în genunchi”. Kadîrov, aliatul fidel al lui Putin, prezice sfârşitul războiului în 2023

La aproape un an de la începutul războiului Rusiei în Ucraina, luptele continuă intens, în special în estul ţării. Totuşi, potrivit cecenului Ramzan Kadîrov, conflictul s-ar putea încheia mai repede decât se prevede, potrivit La Libre.

Într-o discuţie cu fostul lui prim-ministru Ahmed Dudaiev, distribuit pe canalul de mesagerie Telegram, Kadîrov afirmă că „operaţiunea specială” se va încheia până la sfârşitul anului printr-o victorie a trupelor ruse.

„Europa va recunoaşte că a acţionat greşit”, insistă aliatul fidel al dictatorului rus Putin. „Occidentul va cădea în genunchi şi ţările europene vor trebui – ca întotdeauna – să coopereze cu Rusia în toate domeniile”.

Menționăm că de la începutul conflictului, mii de combatanţi ceceni au părăsit capitala Groznîi pentru a merge pe frontul ucrainean să lupte alături de ocupanții ruși.

Kadîrov foloseşte vocabularul utilizat de Putin pentru a descrie conflictul din Ucraina. Potrivit acestuia, trupele ruse şi cecene cooperează în acest „război sfânt” contra „valorilor satanice” ale Occidentului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *