Război

Ocupanții au atacat regiunea Odesa noaptea. Rachetele au lovit clădirea unei pensiuni și depozit de cereale FOTO

În această noapte, 7 octombrie, trupele rusești de ocupație au atacat regiunea Odesa cu rachete Onyx, au fost lovite clădirea unei pensiuni și a unui hambar, casele au fost avariate. Acest lucru a fost raportat de președintele administrației militare regionale din Odesa (OBA), Oleg Kiper.

Potrivit Forțelor de Apărare din sudul Ucrainei, trupele rusești au atacat regiunea Odesa cu rachete supersonice anti-navă de tip Onyx, lansate de la sistemul de rachete de coastă Bastion din Crimeea ocupată temporar.

“Lovitura a avut loc în clădirea unei pensiuni din zona de agrement și în depozitul de cereale al infrastructurii portuare”, – se arată în informare.

După cum a precizat Kiper, în urma atacului au avut de suferit patru persoane. Acestea au fost rănite de cioburi de sticlă. Acestora li s-au acordat îngrijirile medicale necesare.

De asemenea, potrivit șefului regiunii, resturile de rachete și unda exploziei au provocat un incendiu într-o societate cooperativă de garaje, au avariat mai multe clădiri de apartamente.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *