Actualitate

OFICIAL // Candidatul PUN la Bălți s-a lansat în campania electorală

„Asemeni altor orașe din Republica Moldova, Bălțiul se confruntă cu o degradare avansată, care este determinată de o infrastructură învechită și, după mine, precară. Lipsa locurilor de muncă și o migrație excesivă la fel este o chestiune defavorabilă pentru noi, bălțenii, și perspectiva bălțenilor. Să știți că aceste lucruri se datorează, în mare parte, clasei politice care s-a perindat de-a lungul timpului și la fel conducerii municipiului Bălții care nu făcea decât să manipuleze opinia publică”, a spus candidatul.

Sergiu Burlacu a menționat că urmează să fie realizat un program pe termen mediu și lung, care include și refacerea și dezvoltarea infrastructurii locale. În acest sens, potrivit tânărului, urmează să fie atrase finanțări de la partenerii externi. De asemenea, în opinia sa, o oportunitate o reprezintă și înfrățirea cu localități din România. Candidatul PUN susține că printre alte obiective se numără salubrizarea reală a orașului, reciclarea deșeurilor, amenajarea parcurilor, dar și crearea locurilor de agrement. Acesta a mai promis piste pentru bicicliști, parcări, dar și noi locuri de muncă.

Președintele de onoare PUN, Traian Băsescu, a declarat că Sergiu Burlacu este un candidat tânăr, un candidat care nu a fost implicat în jocurile politice nici de la Chișinău, nici de la Bălți. În opinia sa, candidatul este un tânăr care la 27 de ani ai săi a reușit pe cont propriu în sectorul privat și este o persoană care poate garanta o guvernare curată în Bălți. În opinia sa, înaintarea candidaților tineri din partea PUN, atât la Chișinău, cât și la Bălți, este semnalul schimbării și semnalul că a venit timpul unei alte generații în politică. „Și de ce nu, poate, a generației unioniștilor. Poate nu place la toată lumea, dar curentul favorabil unirii a pornit și eu sunt convins că va fi cel care va da soluția pentru Republica Moldova”, a notat Traian Băsescu.

Anterior, Partidul Unității Naționale l-a înaintat în calitate de candidat în municipiul Chișinău pe Constantin Codreanu.

Sursa: ipn.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *