Afaceri

(Oficial) Kaufland va deschide primul magazin la Chișinău în 2018

Pentru început, strategia de dezvoltare include deschiderea a 6 magazine în Chișinău, capitala Republicii Moldova, oraș cu peste 700.000 de locuitori, centrul economic și cultural al țării.

La finalul anului 2015, am demarat extinderea rețelei de magazine urmând să fim prezenți și în Republica Moldova. Gama de produse disponibilă în magazine va fi, în cea mai mare parte, similară celei din magazinele Kaufland România, dar va fi, în același timp, adaptată în mod corespunzător nevoilor clienților locali.

„Depunem în continuare eforturi ca magazinele Kaufland să îndeplinească dorințele clienților cu accent pe garanțiile și serviciile noastre, varietate, un nivel ridicat de calitate și, bineînțeles, prețuri atractive. Ne bucurăm să oferim aceste avantaje și viitorilor noștri clienți din Republica Moldova pentru a beneficia de adevărata experiență a cumpărăturilor”, se menționează în comunicatul companiei.

Datorită proximității geografice și a legăturilor istorice și culturale coordonarea activităților comerciale va fi asigurată direct de filiala din România.

Kaufland România este de cinci ani consecutiv centrul comercial cu cea mai mare încredere la secțiunea Categoria locală, potrivit studiului Trusted Brands al Reader’s Digest. În anul 2015, Kaufland România a fost primul retailer food ce se regăsește printre cei 100 TOP Angajatori din România. Această certificare a fost oferită în urma rezultatului studiului „European Graduate Barometer” și evidențiază percepția pe care candidații o au față de companie.

În prezent, Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.300 de magazine în 7 țări: în Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croația, Bulgaria și România.

Sursa: diez.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *