Actualitate

Ofițerii CNA bat alarma: Sîntem amenințați, inclusiv de către demnitari de stat

“S-a trecut la amenințări, deja se trece la atacuri la persoană. Ofițerului responsabil de urmărirea penală i s-a recomandat să plece în concediu. Ne putem aștepta la anumite surprize, care sînt sau nu legate de activitatea altor structuri ale statului. Sîntem gata să facem față acestor presiuni, chiar și să luăm unele măsuri de protecție față de ofițeri”, a spus Zumbreanu. Potrivit lui, ofițerii CNA sînt învinuiți că ar fi organizat scurgerea de informații care a provocat aceste scandaluri. „Mai vedem unele mașini suspecte care ne urmăresc. Este vorba și despre demnitari de stat. Ei le fac în mod voalat, că nu le putem incrimina acuzațiile”, a spus Zumbreanu.

Cu referire la lista agenților economici oponenți întocmită de Vicol, Zumbreanu a spus că toți cei care se regăsesc în listă vor fi audiați.

“Urmează să întreprindem și alte acțiuni pentru a verifica versiunile care apar în legătura cu această lista. Urmează sa stabilim care a fost rolul acelor agenți economici în perioada în care a fost întocmită lista. De asemenea, vor fi audiați și foștii membri ai Guvernului”, a spus Zumbreanu.
 
noi.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *