Actualitate

Ofițerii INP patrulează neîntrerupt nouă drumuri pe care se înregistrează accidente rutiere grave

Unul dintre sectoarele de drum care este monitorizat non stop e bd. Dacia, de la str. Valea Crucii până la str. Hristo Botev. Alt sector este Șoseaua Balcani, de la cercul de la str. Calea Ieșilor până în Durlești, intersecția cu str. Tudor Vladimirescu. În Chișinău, ofițerii IPN se află 24/24 de ore și pe str. Muncești, de la str. Grădina Botanică până la intersecția cu str. Aeroportului.

În afara capitalei, echipajele IPN sunt prezente non-stop pe traseul Chișinău–Ungheni, de la intrarea în orașul Strășeni, dinspre Călărași, inclusiv pe str. Ștefan cel Mare paralelă traseului, până la intersecția spre comuna Cojușna. În orașul Ialoveni, va fi supravegheat traseul Chișinău–Hâncești, de la intrarea în Ialoveni până la intrarea în localitatea Bardar.

La Orhei, echipajele de patrulare vor fi prezente pe segmentul de drum de la intrarea în satul Peresecina, dinspre Chișinău, și până la intersecția spre satul Ivancea. La Telenești va fi patrulată porțiunea de drum de la localitatea Sărăteni spre localitatea Zahăreuca.

La Cimișlia polițiștii vor veghea porțiunea de drum dintre localitățile Bozieni și Valea Perjei, iar în municipiul Bălți vor fi monitorizate porțiunile de drum din str. Calea Ieșilor – str. Decebal, inclusiv str-lele Donici, str. Calea Ieșilor, str. Decebal – până la intersecția cu str. Ștefan cel Mare.

Sursa: Ipn.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *