Externe

Olaf Scholz culcat la pământ când a sunat sirena de raid aerian în timp ce zburau din Tel Aviv (VIDEO)

Cancelarul german Olaf Scholz a fost nevoit să coboare din avion pe aeroportul din Tel Aviv și să se întindă la sol din cauza unei alarme aeriene înainte de a părăsi Israelul.

Scholz a fost dus ulterior cu mașina, după aceea, într-o clădire a aeroportului unde există un adăpost. El a văzut cu ochii săi două explozii provocate de sistemul de apărare antiaeriană Iron Dome.

Personalul de securitate a cercetat apoi avionul guvernamental pentru a detecta eventuale pericole. După câteva minute, pasagerii au putut să se îmbarce din nou în aeronavă și să călătorească spre Cairo.

În timpul călătoriei în Israel, Scholz a trebuit să coboare de mai multe ori în ascunzătoare din cauza unei alarme de raid aerian. În special, alarma a sunat când se afla în ambasada germană.

Acum, cancelarul german a zburat deja spre capitala egipteană Cairo. Un reporter al Bild, care se afla la bordul avionului guvernamental, a declarat că zborul a fost “dramatic”.

“Am schimbat spontan ruta din motive de securitate, am zburat în arc de cerc și apoi am luat altitudine în mod abrupt”, a spus ea, adăugând că acest lucru a fost făcut pentru a ieși cât mai repede din raza de acțiune a rachetelor Hamas.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *