Actualitate

Oleg Efrim dă de gol „interesul” lui Filat şi PLDM

Corneliu Gandrabur scrie pe blogul său că Oleg Efrim recunoaşte astfel care a fost adevăratul interes al lui Filat şi al PLDM. ”Nu stim daca e asa sau nu, dar ceea ce stim sigur este ca Oleg Efrim il face pe Filat si colegii sai de partid prosti. De ce PLDM a a acceptat sa voteze aceste imputerniciri? Eu credeam ca PLDM voteaza proiecte in interesul cetatenilor, nu in interesul lui Vlad Filat, ca el sa obtina functia de premier. Ce sa intelegem, ca tot ce a votat PLDM a fost pentru ca Filat sa fie premier? Asta ar fi foarte grav. Sau sa intelegem ca Efrim vrea sa spuna ca Filat si colegii sai de partid dau mai mult dovada de prostie, decat de orientare politica?!…”, scrie bloggerul

El menţionează că astfel Efrim l-a dat de gol pe Filat. ”Constatăm cum Oleg Efrim, probabil din naivitate, l-a dat de gol pe Filat si a recunoscut ca acesta a votat acele legi cu PDM doar ca el, si nu altcineva, sa obtina functia de premier. Este un fapt foarte grav, asta arata cum functioneaza PLDM. Si ar trebui sa-i multumim lui Efrim pentru aceasta dezvaluire, care ne arata acum foarte clar ce a reprezentat si votul PLDM cu PCRM”.

De asemenea Gandrabur arată că datorită lui Oleg Efrim şi UE va afla cum funcţionează PLDM. ”Iata cum Filat si PLDM au fost demascati, iata cum interesul lor personal si de partid a fost dezvaluit chiar din interior, iata cu acest partid nu are nici o legatura cu interseul cetatenilor si valorile europene. Sunt sigur ca postarea lui Efrim va fi citita cu mare interes de liderii UE care au criticat dur PLDM si pe Filat in ultima perioada, ei vor vedea acolo cu PLDM recunoaste anumite trocuri politice pe care le-a facut si cu totii vor intelege mai usor care este scopul urmarit de acest partid cu false pretenitii europene”, mai menţionează bloggerul, care se întreeabă dacă ministrul justiţiei a făcut aceste ”dezvăluiri” din greşeală sau intenţionat.

timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *