Justiție

Olesea Stamate acuză majoritatea judecătorilor și procurorilor din R. Moldova că fură și dau decizii la comandă. PAS a găsit scuza perfectă pentru eșuarea reformei justiției

PAS încearcă cu disperare să explice cetățenilor și partenerilor externi de ce mult-promisa reformă în justiție eșuează.

Olesea Stamate, într-un interviu pentru Vocea Basarabiei, a găsit scuza perfectă pentru eșuarea reformelor: „Noi acum, din păcate, atât în instanțele de judecată, cât și în procuraturile specializate nu avem o masă critică de judecători și procurori onești și integri. Asta-i problema, masa critică e formată din cealaltă tabără, din cei care s-au obișnuit să dea decizii la comandă, să fure ș.a.m.d. Și atunci când masa critică e formată din asemenea personaje, ei nu fac decât să-i intimideze și să-i asuprească pe cei care sunt onești și corecți și nu le dau voie să muncească corect”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. PAS este cea care vrea subordonarea justiției, pentru a primi la comandă hotărîri de condamnare a adversarilor politici, ori de scoatere de sub acuzare a prietenilor.
    Lupta anticorupție a PAS a avut ca urmare pînă acum ieșirea din închisoare a lui Platon și Filat, care fuseseră băgați în închisoare pe vremea lui Plahotniuc, scăparea de probleme juridice a lui Usatîi și a Țopilor și creșterea popularității lui Șor (a cărui activitate infracțională fusese deja documentată tot de pe vremea lui Plahotniuc, cînd fusese deja trimis în judecată). Din miliardul furat n-au recuperat nimic, economic nu se pricep. Singurul lucru la care PAS se pricepe e să dea vina pe adversarii politici.

    1. Aceleași obiceiuri că în România…ce este al lor este proprietate privată,ce este al nostru…tot al lor!România stat furat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *