Actualitate

Olga Ciolacu NU va mai cânta pentru liderul socialiștilor: ” Nu merg. E treaba lui Dodon!”

Concertele lui Igor Dodon în Federația Rusă continuă. Dar se pare că lista vedetelor s-a schimbat. Potrivit unui comunicat de presă al socialiștilor, liderul lor se va întâlni cu diaspora pe 17 august la Sankt Petersburg, iar după „discuții legate de situația social-politică din Moldova”, va urma un concert cu „vedetele estradei moldovenești”.

Contactat telefonic de ziarulnational.md, Igor Cuciuc a declarat că nu va mai cânta pentru „bunul lui prieten”. Și Olga Ciolacu se pare că a rupt legătura cu Dodon: „Nu merg. E treaba lui Dodon. Am refuzat să merg din diferite motive. Da, m-am înțeles numai pentru un concert”.

În schimb Silvia Grigore s-a arătat deranjată de întrebarea reporterului de la ziarulnational.md: „Da’ cu ce ocazie mă întrebați? E treaba voastră? La revedere!”.

Reamintim că, interpreții Silvia Grigore şi Olga Ciolacu și Igor Cuciuc au concertat în luna iulie la Moscova în cadrul unei întâlniri a lui Igor Dodon, liderul PSRM, cu diaspora moldovenească din capitala rusă.

Ei au cântat în faţa unei săli semi-goale, printre baloane roşii şi indivizi în tricouri cu simbolică socialistă. “Trăiască moldovenii!” şi “Hai, poehali!”. Cu aceste cuvinte, Silvia Grigore a coborât în sală, unde, încercând să câştige admiraţia spectatorilor, i-a întrebat într-un limbaj de mahala: “Oameni buni, cum vă sâmţâţ?”. Revenind în scenă, interpreta a strigat entuziasmată: “Igor Dodon! Preşedintele Partidului Socialiştilor din Republica Moldova! Cel care ne-a făcut astăzi această ocazie să fim împreună”. La rândul său, Olga Ciolacu, cunoscuta ca susţinătoate a ideii româneşti la Chişinău şi ca prietenă a lui Florin Piersic, a îndemnat sala să chiuie moldoveneşte.

Ieșirea celor trei interpreți a fost dur criticată de societatea civilă din R. Moldova.

sursa: ziarulnational.md, timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *