Fotbal

Olimpia Bălţi ar putea să se confrunte cu elveţienii de la Young Boys

Au revenit din vacanţă şi jucătorii Olimpiei Bălţi, formaţie care, în această vară, îşi va consemna debutul în cupele europene intercluburi. Cu o zi înainte de startul Campionatului Mondial din Africa de Sud, componenţii formaţiei bălţene au urcat în autocar şi s-au deplasat în stânga Nistrului, la Ternovca, unde va avea loc primul lor cantonament.

Saitul oficial al clubului anunţă că la acest cantonament vor participa atacantul Gheorghe Ovseanicov care în anul trecut a jucat în campionatul Poloniei, dar şi doi stranieri ucraineni, care însă, deocamdată nu au semnat un contract de joc.

Nemijlocit în cadrul cantonamentului vor fi testaţi şi o serie de alţi jucători din străinătate.

Este la un pas de a deveni “bălţean” ex-portarul de la Sheriff, Sergiu Paşcenco, care în sezonul precedent a fost legitimate la gruparea osetină Alania Vladikavkaz.

Pe de altă parte, Leonid Groza a plecat de la Olimpia, în probe la Sfântul Gheorghe Suruceni.

De la Olimpia s-a transferat de asemenea şi golgeterul ucrainean Mikola Glega, care a fost cooptat de Dacia Chişinău, un alt club “european” din Divizia Naţională.

Apropo, Dacia Chişinău va fi primul adversar în meciurile de verificare de la Ternovca. De asemenea, în cadrul acestui stagiu sunt programate partide cu Karpaty Lviv şi Cernomoreţ Odesa (ambele din Ucraina).

Sports.md anunţă că, pregătirea bălţenilor către noul sezon va continua în Elveţia, Olimpia primind o invitaţie pentru un amical de la vicecampioana acestei ţări. Meciul cu Young Boys urmează să se desfăşoare la Berna, pe 24 iunie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *