Chișinău

Omor tragic la Chişinău! Şeful policlinicii MAI a fost găsit ÎMPUŞCAT ÎN GURĂ

UPDATE 12:25: "Echipajul care a ajuns la faţa locului l-au găsit cu o plagă în cavitatea bucală. S-a împuşcat în gură", a declarat pentru TIMPUL purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă, Petru Craveţ.

 "La ora 20:39 echipajul medical a fost alertat pentru o solicitare parvenită din sectorul Botanica, unde un bărbat de 38 de ani şi-a pus capăt zilelor cu o armă de vânătoare. Motivul şi împrejurările nenorocirii sunt cercetate de poliţie", se menţionează în informaţia operativă a Spitalului de Urgenţă.


Potrivit purtătorului de cuvânt al ministrului de Interne, Eugeniu Onică, ipoteza criminaliştilor este că Valentin Chiaburu s-ar fi împuşcat din imprudenţă. "Vom putea oferi o versiune finală după ce va fi făcută expertiza medico-legală. Acum ştim că s-a împuşcat cu o armă de vânătoare cu ţeavă lisă deţinută legal şi a fost găsit în debaraua blocului în care locuia, o cameră improvizată pe scara blocului unde Valentin Chiaburu obişnuia să depoziteze diverse lucruri. Poliţia a fost sunată de către medicul de serviciu al Spitalului de urgenţă la ora 21:00", a declarat Eugen Onică pentru TIMPUL. 

Potrivit acestuia, membrii familiei erau şocaţi şi nu au făcut ieri nicio declaraţie. 


Sursa Foto: Gardianul.md

Locotenent-colonelul de poliţie Valentin Chiaburu a absolvit facultatea de medicină generală a Universităţii de Stat de Medicină „Nicolae Testemiţeanu”. Apoi a urmat rezidenţiatul la catedra psihiatrie și narcologie a facultăţii de perfecţionare a medicilor din cadrul aceleeaşi universităţi. Din 2002 a deţinut diferite funcţii de conducere, începând cu şef adjunct al comisiei medico-militare, şef al acestei comisii (din 2005), iar din aprilie anul curent a fost numit în funcţie de șef al Policlinicii MAI. 

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *