CSI / Rusia

Omul Moscovei, Igor Dodon i-a scris o felicitare penibilă sângerosului fascist Vladimir Putin

Președintele Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Cu mare respect și din toată inima, îl felicit cu ocazia acestei date glorioase și îi doresc sănătate, viață lungă și prosperitate.

Vladimir Vladimirovici Putin este un om de stat remarcabil, care și-a câștigat încrederea și un înalt prestigiu internațional, inclusiv în rândul populației țării noastre, așa cum reiese din numeroase sondaje de opinie. Poporul moldovean apreciază prietenia noastră cu Rusia și onorează tradițiile și valorile noastre comune. Sunt convins că, în pofida provocărilor interne și externe existente, Moldova și Rusia vor depune întotdeauna eforturi pentru cooperare multilaterală și parteneriat strategic.

În aceste vremuri dificile, vă doresc, distinsului Vladimir Vladimirovici, și întregului popor rus frățesc, putere, fermitate și credință.

Igor Dodon

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Timpul.md şi pe TELEGRAM!


comentarii

 1. Reactia guvernului Moldovei la asa ceva, in fata istoriei, a martirilor neamului romanesc, in fata lumii intregi actuale, este care?

  1. O tăcere asurzitoare, cum altfel? Sî îi deranjezî ei pi frații muscali pintru nimica toatî? Cu greu s-au abținut să nu trimită și ei ceva felicitări și pupături în cur.

 2. Rusofobia ziarului Timpul provoaca repulsie.
  Ati pierdut cu totul demnitatea de a fi ziaristi. Straine va sant notiunile de impartialitate, obiectivism, profesionalism.
  Doar rusofobie de pestera.
  Rusine.

  1. Băi „Silviu” ce nume latin ai? Din ce parte a moscăliei te tragi? Ca idee numai, ia spune-ne și nouă cine i-a „invitat” pe ruși în teritoriul dintre Prut și Nistru la 1812, cine i-a invitat în Ucraina acum și în general cine i-a invitat să ocupe aproape o șesime din teritoriul globului pământesc??? Cu asemenea mentalități ca ale rușilor trebuie tratat cât mai dur și mai distant. Vezi că e o zicătoare românescă pe care o știe orice copil de grădiniță și care exprimă perfect mentalitatea imperială moscălescă: dacă-i dai nas lui ivan el se suie pe divan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *