Politică

Omul rușilor, Ivan Ceban a trecut deschis de partea oligarhilor fugari și le permite „protestatarilor” care se vând cu 400 lei să blocheze centrul Chișinăului

Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt din Chișinău, porțiunea dintre Sfatul Țării și Maria Cebotari, este blocat de protestatarii Șor, cu susținerea pe față a primarului pro-rus Ivan Ceban (ex-comunist, ex-socialist).

Asta după ce astăzi au fost instalate încă 100 de corturi pe bulevard, de către protestatarii despre care presa a scris pe larg că se vinde cu 400 lei pe zi.

Ca urmare, circulația transportului a fost sistată, iar Guvernul pro-european și Primăria condusă de pro-rusul Ivan Ceban se acuză reciproc de incident.

În timp ce Poliția R. Moldova dă vina pe Primăria condusă de pro-rusul Ivan Ceban, edilul încearcă să schimbe teme și solicită… întoarcerea Poliției Locale și susține că în cele ce urmează oamenii vor fi manipulați și puși împotriva Primăriei Chișinău, iar incidentul cu blocarea bulevardului are scopul de a destabiliza Primăria.

Într-un comunicat emis presei, Partidul oligarhului fugar Șor anunță că Orășelul Schimbării va crește până când guvernanții vor respecta revendicările din rezoluția adoptată astăzi sau vor demisiona.

Organizatorii protestelor au precizat că autoritățile au la dispoziție o săptămână, pentru a da un răspuns la revendicările din rezoluție.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Timpul.md şi pe TELEGRAM!


comentarii

  1. e un scenariu jalnic… ce face revenco, muierea-polițist? că doar ăsta, ceban, spune că el nu a dat nicio autorizație de blocare. arătați hârțoaga și acționați, putere de rahat…

    1. Nu e scenariu jalnic, e scenariu periculos. La cit de corupte si incompetente sunt structurile de forta in RM, in corturile acelea ar putea fi depozitate arme pentru ca la un anumit moment sa fie atacate claridirile presedentiei si parlamentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *