Actualitate

Omul săptămânii. Diana Decuseară Onica, actriță

A intrat în atenția publicului atât prin rolurile jucate pe scena Teatrului Național „Mihai Eminescu”, cât și prin cel jucat în videoclipul lui Ion Paladi, „Dorul Basarabiei”. S-a evidențiat în spectacole precum „Un lucru caraghios…”, „Tata”, „Rugăciunea de seară”, „Ghetou”, „Mi-e frică de Marea Neagră”, „Amorul dănţuie şi feste joacă” și „Nunta de Aur”.

De altfel, joacă și în spectacole din cadrul laboratorului teatral „Foosbook”, ca piesa „Bash / Piesele zilelor din urmă” de Neil Labute, regizat de Mihai Fusu, sau „Copiii foametei”, de Luminița Țâcu. Printre regizorii cu care a mai lucrat se numără Veniamin Apostol, Victor Ciutac, Viorica Chircă, Nicolae Darie și Dina Cocea.

În 2003, a participat la Atelierul de Dramaturgie din Sinaia, România, iar în 2005, la Zilele Culturii Republicii Moldova, în Regensbourg, Germania. Mai mult, începând cu 2005 este membru UNITEM.

Cu ocazia zilei de naștere, redacția TIMPUL îi urează talentatei actriței Diana Decuseară sănătate și noi vârfuri atinse în lumea teatrului. La mulți ani!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *