Artă

(Omul săptămânii) Elena Frunze, artist plastic

Elena lucrează în lut, iar forma pieselor sale este dictată de propriile convingeri și emoții, astfel formând personalitatea extrovertită a artistei. Ceramista este într-o continuă dezvoltare a propriului stil, dar participă și la creșterea tinerilor artiști plastici, fiind lector superior și șef al Catedrei ceramică, care recent a împlinit 25 de ani de la fondare.

Artistul plastic Elena Frunze a început să descopere secretele argilei la Colegiul Republican de Arte Plastice „Alexandru Plămădeală”, după care și-a făcut studiile la Academia de Muzică Teatru și Arte Plastice.

Elena Frunze și-a dedicat toată viața profesională ceramicii, prelucrării artistice a metalelor și sculpturii. Ea crede că arta contemporană este asemenea unei Fukushime, o explozie de emoţii şi culori care reflectă, într-un fel, realităţile şi tensiunile epocii în care trăim.

La data de 28 iulie, Elena Frunze își va sărbători cea de-a 32-a aniversare. Cu acest prilej, redacția ziarului TIMPUL o felicită și-i urează noi realizări în lumea ceramicii!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *