Spectacole

Omul săptămânii: Inna Colbasiuc, actriță

Încă din facultate Inna Colbasiuc s-a evidențiat în spectacolele „D’ale carnavalului” de Ion Luca Caragiale”, „Căsătoria”, „Cântăreața cheală” și „Picnic pe câmpul de luptă”. De bună seamă, în 2011, actrița obține mențiune și Premiul pentru tineret. Începând cu 2012, Inna urcă pe scena Teatrului „Eugene Ionesco”, unde joacă în spectacole precum „Oscar şi Tanti Roz”, „Caruselul erotic”, „Chirița în provincie”, „Improvizându-l pe Godot” sau „Clasa noastră”.

În 2014, Inna Colbasiuc se implică în proiectul teatral Teatrul Independent „Etajul 5″, unde joacă rolul Doamnei Smith, în spectacolul „Cântăreața cheală”, de Eugene Ionesco, în regia lui Veaceslav Sambris. În același an pe ecranele mari apare filmul „Culorile”, regizat de Viorica Mesina, unde Inna joacă rolul Ecaterinei.

Actrița a jucat și pe scenele mai multor festivaluri de teatru, precum „Zilele Basarabiei în Romania”, Timișoara și Festivalul Teatrului „Ludic”, din Iași, în 2011. Participă și la „Madách International Theatre Meeting”, din Budapesta în perioada 26 martie – 7 aprilie, 2014, unde joacă în „Aşteptându-l pe Godot”, regie Petru Vutcărău. Inna Colbasiuc a jucat și în piesa „Clasa noastră” de Tadeusz Slobodzianek, regizat de Luminiţa Ţâcu, care a fost prezentată în cadrul Festivalului „Zile şi nopţi de teatru” la Brăila la 2-4 decembrie 2014.

Echipa TIMPUL îi urează La mulți ani Innei Colbasiuc și îi dorește să-și urmeze cu mândrie calea și să dezvolte în continuare lumea teatrală din Republica Moldova!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *