Actualitate

Operațiunea „Nopți Albe” în acțiune. 17 șoferi SUSPECTAȚI că au condus în stare de EBRIETATE

Inspectoratul Naţional de Patrulare a luat decizia de a organiza nonstop această operaţiune în urma multiplelor accidente rutiere soldate cu decese şi provocate de şoferi aflaţi în stare de ebrietate alcoolică sau narcotică, informează IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului, în cadrul operaţiunii din seara trecută, din cei 17 şoferi suspectaţi că ar fi condus în stare de ebrietate, 12 au fost reţinuţi în Centrul ţării, 2 în Nord şi 3 în Sud. 2 conducători auto au refuzat să treacă testul de alcoolemie.

De la începutul acestei luni, circa 290 de şoferi au fost documentaţi fiind suspectaţi că ar fi consumat băuturi alcoolice la volan.

Săptămâna aceasta au avut loc 2 accidente grave. Într-un automobil se aflau 8 tineri, şoferul fiind în stare de ebrietate, s-a izbit într-un copac, toţi tinerii au murit. Un alt accident a avut loc în raionul Soroca, la volan s-a aşezat o şoferiţă fără permis având încă 6 pasageri în salon, a suferit un accident rutier care a dus la decesul unui pasager.

TIMPUL.MD via IPN

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *