Opinii și Editoriale

Opinie. Kuliokarul Dodon, în totală disperare

Kuliokarul Dodon, în totală disperare și speriat de perspectiva petrecerii vacanțelor de lux nu pe peninsula greacă Halkidiki, nu în Maldive, Seychelles, Dubai sau Bulgaria, ci la răcoare în penitenciarul nr.13, s-a dezlănțuit asupra procuraturii că ar fi subordonată lui Plahotniuc, de parcă sacoșa neagră (burdușită cu bani) nu tot de la Plahotniuc o primea sau hotelurile ”Codru” și ”Național nu tot lui Plahotniuc i le dădea la preț de nimic? S-a mai schimbat câte ceva la Procuratura Generală și la cele specializate, fapt ce-l deranjează foarte mult pe învinuitul pentru corupție, trădare de patrie, finanțare ilegală și îmbogățire ilicită. Dar cel mai mare regret și cea mai mare disperare a lui Dodon vis-a-vis de Procuratura Generală e faptul că acolo nu mai este șef Alexandr Dmitrievici Stoianoglo, care l-a protejat pe el și pe ortacii lui socialiști de multiplele dosare de corupție și de spălare de bani.

Oricât s-ar zvârcoli cel mai antinațional și corupt ex-șef de stat, fostul său subaltern Stoianoglo nu va mai reveni niciodată în fruntea Procuraturii Generale, de aceea discipolul și prietenul la cataramă al lui Plahotniuc este supărat foc pe toată lumea: și pe europeni, și pe americani, și pe români, și pe NATO, și pe toți cei care sunt împotriva Kremlinului. Va trece și asta, căci n-a mai rămas mult până la viitoarea ”vacanță balneară de lux” la penitenciarul nr.13!, scrie Iurie Reniță pe pagina sa de Facebook.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. RM are nevoie de o istorie a criminalilor ce au condus-o în ultimile decenii în diverse funcții. A încercat să scrie jurnaliștii Pavel Jaardan, Vlad Loghin , ce la Ziarul de gardă, dar carul justiției nu s-a mișcat din loc..Poate ar fi cazul ca să aflăm adevărul despre crimele de tot genul de acum 30 ani . .De pildă, cine nu a dorit ca Uzina de tractoare din Chișinău să nu conlucreze cu Bielarus și să nu fie falimentată complet ??!! Minskul propunea proiectul unui minitractor cerînd un comision simbolic de un mln dolari.De ce a fost respinsă oferta Minskului, potrivit unui fost angajat de la fosta uzină… Dacă inițiativa bielarusă ar fi fost susținută de exministrul ID, poate că acum agricultura MD ar fi fost alta… De ce ID mereu se învîrtea în jurul ambasadei FR în timpul protesstelor cand acolo aveau loc proteste zgomotoase.. Probabil că dorea să deină o vedetă TV. Se bucura ca un copil chiar și când culegea căpșune cu Kirkorov tokmai la baștină… De ce a scos tot pestele din iazul de la Condrița cand pleca de acolo. Ce a făcut cu acel peste ??? L-a dus la Nistru sau la piața centrală ??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *