Politică

(OPINIE) Unicul mesaj pozitiv pe care ni l-a transmis Plahotniuc este cât de mizerabilă este această clasă politică

„Toată această zarvă privind candidatura lui Plahotniuc s-a făcut intenţionat pentru ca adevăratul candidat să pară un iepuraş pufos şi să fie acceptat necondiţionat. Singurul om din PDM care are integritate este Igor Corman. Plecarea lui din Parlament lasă multe semne de întrebare. Igor Corman are credibilitate şi în afara ţării. Unicul mesaj pozitiv pe care ni l-a transmis Plahotniuc este cât de mizerabilă este această clasă politică.”, a opinat Ţîcu.

O altă versiune are Corneliu Ciurea, expert IDIS „Viitorul”. „Cred că această majoritatea în jurul lui Plahotniuc nu a fost constituită în zădar. Eu cred că va fi înaintată candidatura lui Plahotniuc. Nu este exclus că PLDM va susţine poziţia celor şapte colegi ai lor, încercând astfel să rămână un tot întreg”, a spus Ciurea.

Anatol Ţăranu, directorul Centrului „Politicon”, consideră că majoritatea parlamentară ar fi fost creată la indicaţia lui Vladimir Plahotniuc. „Nu este antidemocratic ca deputaţii să treacă de la un partid la altul sau să-şi părăsească fracţiunile. Altceva este cum şi în ce scop sunt făcute aceste mişcări. Ultimele evenimente adaugă vreascuri pe foc că plecarea celor 14 deputaţi din PCRM şi decizia celor 7 deputaţi din PLDM de a adera la majoritatea parlamentară nu s-a făcut cu mâinile curate”, a declarat Ţăranu. 

sursa: ipn.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *