Internațional

Opozantul anti-Putin, Garry Kasparov, a numit țara în care ar putea izbucni un nou conflict militar. „Este America pregătită pentru asta?”

Marele șahist și opozant anti-Putin Garry Kasparov a exprimat ideea că Occidentul colectiv ”s-a relaxat”, iar evenimente ca cele din Israel nu vor fi ultimele.

„Astăzi vedem ce se întâmplă în Ucraina, Israel, mâine în Taiwan – aceasta este o confruntare care nu poate fi rezolvată decât prin victoria noastră, victoria forțelor libertății”, transmite Ziare.com.

Marele maestru de renume mondial a spus cum Statele Unite încearcă să-i oprească pe cei care au atacat Israelul:

„Trebuie doar să înțelegeți că orice acțiune a dușmanilor noștri trebuie să întâmpine cele mai severe respingeri. Israelul este pregătit pentru asta. Este America pregătită pentru asta? Se pare că da, asta înseamnă că Iranul și Hezbollah trebuie să înțeleagă că probabilitatea este că vor avea de-a face nu numai cu armata israeliană (care în sine mi se pare slabă), ci și potențial cu armata americană, care aduce rezerve pe țărmurile Israelului. Acesta este avertismentul care le poate opri”.

De asemenea, Garry Kasparov a explicat apoi cine se află, în opinia sa, în spatele Hamasului:

„Iranul a mizat complet pe maxima agravare a situației. Operațiunea Hamas, desfășurată cu o brutalitate fără precedent și cu un nivel ridicat de pregătire tehnică, nu a putut fi efectuată de Hamas singur în Fâșia Gaza. Este clar că Iranul a fost în spatele acestui lucru și în spatele Iranului (nu am nicio îndoială în acest sens) a fost Rusia lui Putin”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Corect.
    Diversiunea a fost pusa la cale de ruSSia .
    Intrebarea este de la ce vrea ruSSia sa distraga atentia ?
    Care va fi mutarea nr 2 ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *