Tendințe

Opt piese vestimentare care îţi flatează silueta

Şi nici că trebuie să adoptăm toate piesele de pe podium. Dimpotrivă, trebuie să fii cu ochii pe hainele care în primul rând îţi flatează corpul. Îţi recomandăm astăzi câteva piese vestimentare îmbrăcată în care te vei simţi sexy.

Cardiganul cu cordon poate fi purtat şi la oficiu în loc de sacou, şi la o petrecere cu pretenţii. Orice stil ai aborda, silueta ta poate fi pusă în valoare cu un cardigan cu cordon. Talia ta va părea atât de subţire!

Cardiganul-pelerină îl poţi purta cu jeanşi drepţi, mai ales dacă vrei ca şoldurile tale să pară mai înguste, iar picioarele mai subţiri.

Şolduri voluminoase? Nicio problemă. Oferă un plus de volum în zona umerilor, pentru ca trupul tău să arate perfect proporţionat. Mânecile scurte tip volane sunt alegerea ideală.

Fusta cu volum. O fustă mini sau midi tip trapez sau foarte largă va face ca picioarele tale să arate foarte suple.

Tipul de rochie din două bucăţi va pune mereu accentul pe talie, aşa că este exact ceea de ce ai nevoie.

Cureaua subţire îţi va defini perfect talia într-un mod cât se poate de subtil. Poart-o împreună cu un cardigan lejer sau o rochie cu croială largă.

Pentru picioare incredibil de lungi alege o pereche de jeanşi cu croială dreaptă şi închişi la culoare.

Tocuri înalte. Cât timp au tocuri cui şi sunt decoltaţi în faţă, picioarele tale vor arăta mai lungi şi mai tonifiate ca oricând.

Silvia Ursu

Timpul Suplimentul Femeia
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *